Regel vandaag nog je VIP tafel voor Comedy & Dance!

Op zondag 9 juni 2019 (1ste Pinksterdag) is het weer tijd voor een nieuwe editie van Comedy & Dance! We gaan om 20:30u eerst lachen met de populaire comedian Roué Verveer die ook dit keer een paar grote, bekende comedy vrienden meeneemt. Vorige keer kwam Jörgen Raymann mee en ook nu hebben we leuke gasten! Na de comedyshow gaan we rond 22.30u dansen met de bekende live band 2-Remember en DJ’s Meo Mania en Gilly Gonzales uit Suriname.

En ook dit keer hebben we een VIP balkon waar het net als de vorige keer super gezellig werd! Op het VIP balkon heb je direct uitzicht op het podium. Ook heeft het balkon een eigen bar zodat je niet in de drukte beneden hoeft te gaan. Op dit VIP balkon kun je losse plekken achter kopen of een lounge/tafel voor 5 personen vooraan, zoals hierboven op de foto te zien is.

LET OP: RESERVEER JOUW VIP TAFEL VOOR 1 JUNI A.S. EN JE KRIJGT VAN ONS NAAST DE FLES ASTI EEN FLES BORGOE (+FRIS) KADO!

De totaalprijs voor een tafel voor 5 personen is €399 excl. fee. of €299 zonder drank. Je kunt deze direct hier online bestellen of klik hier op 0626328025 om via WhatsApp te reserveren.

Onze Pinkster -Comedy & Dance- special vindt plaats in de toplocatie DEKKER – WARMOND. Dekker Warmond is een ruim opgezette party accommodatie, centraal gelegen in het groene hart van de Randstad nabij Leiden, tussen Den Haag en Amsterdam in. Dekker heeft alle ingrediënten in huis om een onvergetelijke happening van deze Comedy & Dance avond te maken. Het wordt een dag om nooit te vergeten, dus haal je kaarten op tijd!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *